Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren het.

Laat uw medewerkers excelleren

Bij het inrichten van een meld- of controlekamer komt veel kijken. Vaak loopt u tegen uitdagingen aan, waarmee u nog nooit te maken hebt gehad. Wij staan u terzijde; voor ons is dit al meer dan 20 jaar dagelijks werk.

Welke apparatuur en hulpmiddelen gebruikt u? Hoe gebruiken uw medewerkers die en welke interactie is er in uw werkomgeving? Met uw input en onze ervaring creëren we de ultieme 24/7 werkplek.

Stap voor stap begeleiden we u in het traject naar een nieuwe 24-uurs  werkomgeving, die volledig aansluit bij uw eisen en wensen. Dat leidt tot de hoogste voldoening bij uw mensen en meer rendement voor uw organisatie.

Zo zorgen wij ervoor dat het mooi werkt

Zo zorgen wij ervoor dat het mooi werkt

Ergonomie

Ergonomie speelt een cruciale rol bij de inrichting van een 24/7 werkruimte. De werkplekken moeten optimaal zijn afgestemd op de mensen die eraan moeten werken. De normen en richtlijnen voor beeldschermwerkplekken in een 24/7-werkomgeving hebben voor ons geen geheimen meer.

Met een 3D-computermodel bepalen we in een vroeg stadium de zichtlijnen en de kijk- en reikafstanden op de werkplek en in de ruimte. Desgewenst breiden we dit uit met een VR-model.

Samenwerking met externe bureaus

Een uitgebreide ergonomische studie kan onderdeel uitmaken van het proces om te komen tot de meest optimale inrichting van uw ruimte en werkomgeving.

Wij werken nauw samen met externe ergonomisch adviseurs. Zij helpen bij het uitvoeren van functie/taak-analyses, ontwerpen van Human Machine Interfaces en verbeteren van werkprocessen.

Ervaar uw nieuwe werkplek alvast met VR

Beoordeel met Virtual Reality uw nieuwe werkplek, nog voordat we deze gaan maken.
Een unieke ervaring voor het maken van de juiste keuze.

Afspraak maken

Garantie en service

5 jaar garantie

Wij geloven dat kwaliteit altijd het verschil maakt. Wij staan dan ook voor de volle 100% achter onze producten en geven een garantie van 5 jaar op fabricagefouten en voortijdige slijtage, ook bij 24/7 gebruik.

Service-overeenkomst (SLA)

In een 24-uurs werkomgeving moeten storingen aan hoogteverstelsystemen of andere defecten snel verholpen worden. Daarom hebben wij een eigen servicedienst. Met een service-overeenkomst op maat (SLA) kiest u voor maximale zekerheid.

Service & onderhoud

Hebt u een storing aan uw werkplek of hoogteverstelsysteem?
Neem contact met ons op. Ook voor storingen aan andere merken.

+31 (0)13 545 12 86service@creon.nl