Al 20 jaar. Creatief. Luisterend. Optimisten. Experts.

‘The perfect synergy’ zit niet alleen in onze meubels, maar vooral ook in onze manier van werken. We zijn creatief. We luisteren. We zijn optimisten. En we zijn experts. In onze samenwerking met u streven we altijd naar een resultaat dat hoger is, dan de som der delen.

Elke dag werken wij samen met projectleiders, facility managers en betrokken installateurs bij het vaststellen van de uitvoering van de werkplek en de planning. Wij zien vooral mogelijkheden en geen drempels. Dat opent deuren en maakt ons werk leuker.

Ons vak is niet zomaar een vak. We hebben er heel bewust voor gekozen en – in alle bescheidenheid – we zijn er goed in. We willen er alles over weten, er steeds beter in worden en voorop blijven lopen. We doen wat we beloven en op ons kunt u altijd rekenen. Ook na de levering!

CREON in België
Zowel voor nieuwe projecten als voor advies, ondersteuning en service ná de oplevering.
Onze contactpersoon in België voor deskundig advies met betrekking tot
uw 24/7 werkplek is Stefan Poth.

Meer info

CREON & Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Kwaliteit

Kwaliteit maakt uiteindelijk altijd het verschil. Als de kwaliteit niet optimaal is, heeft niemand er wat aan. Daarom heeft CREON  een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmanagementsysteem conform de norm NEN-EN-ISO 9001:2015.
Dit kwaliteitsmanagementsysteem wordt jaarlijks geëvalueerd en is gecertificeerd door TUV-Nord.

 

Veiligheid

CREON en haar medewerkers die belast zijn met de assemblage, transport en opbouw van de werkplekken, zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om de medewerkers veilig te laten werken en ervoor te zorgen dat hun handelen zo min mogelijk schadelijk is voor ons milieu.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

CREON ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als belangrijk onderdeel van haar bedrijfsvoering. Wij streven naar de juiste balans tussen het behalen van eerlijke winst, de effecten van onze prestaties op het milieu, de omgang met onze medewerkers, leveranciers, opdrachtgevers en onze omgeving.
 

Binnenkijken bij CREON

Geschiedenis

In 1998 ontstond CREON vanuit een bureau voor productontwikkeling dat actief was voor zeer uiteenlopende toepassingen. Al in het begin van de jaren ‘90 ontwikkelde dit bureau werkplekken voor beveiligingsloges en meldkamers.
Naarmate er meer van dergelijke projecten kwamen, is de keuze gemaakt om deze activiteiten vanuit een gespecialiseerd bedrijf aan te bieden: dat was het begin van CREON.

Het ontwerpen van nieuwe producten zit in ons DNA. Wij zien een 24/7 werkplek dan ook als de droom van iedere productontwerper, waarin alle aspecten van productontwikkeling - ergonomie, techniek, functionaliteit en uitstraling - even belangrijk zijn.

Inmiddels is CREON een volwassen organisatie geworden met een eigen ontwerp-, assemblage- en serviceafdeling. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Op die manier hebben we in de afgelopen 20 jaar al meer dan 2.000 operators en centralisten voorzien van een mooie en ergonomisch verantwoorde werkplek. Een aantal dat nog steeds gestaag groeit.

Filosofie

Bij bedrijven waar het draait om veiligheid, controle en continuïteit mag niets misgaan. Medewerkers moeten permanent kunnen focussen op hun taak en ongestoord kunnen werken. Daarbij moeten ze blindelings kunnen vertrouwen op techniek, apparatuur en hulpmiddelen, waaronder de werkplek.

Waar 24/7 controle de norm is, moeten werkplekken voldoen aan de hoogste ergonomische en constructieve eisen. Wij geloven dat professionals optimaal tot hun recht komen als hun werkomgeving doordacht is en perfect afgestemd op hen. De werkplek en omgeving moet kwaliteiten benadrukken, in plaats van beperken.

Wij geloven in de kracht van innovatie. Het kan altijd beter en slimmer en daar gaan we voor. Met ergonomie, techniek, functionaliteit en uitstraling als basis. Kwaliteit maakt daarbij uiteindelijk altijd het verschil. Als de kwaliteit niet optimaal is, heeft niemand er wat aan, ook wij niet.

Wij geloven dat mooi beter is. Iets moois stimuleert de persoon die er dagelijks mee werkt. Wij genieten van het creëren van schoonheid en laten onze klanten graag dagelijks genieten van die schoonheid.