CREON in België

Sinds 1998 ontwikkelt en levert CREON de meest doordachte werkplekken voor uiteenlopende 24-uurs toepassingen. Dat doen we in Nederland, maar sinds 2007 zijn we ook actief in België.

Om the perfect synergy ook hier optimaal in te kunnen vullen, vinden we het belangrijk om zo dicht mogelijk bij onze opdrachtgevers te zitten.

Zowel voor nieuwe projecten als voor advies, ondersteuning en service ná de oplevering. Daarom hebben we op 1 oktober 2018 een vestiging geopend in Antwerpen.

Stefan Poth

Onze contactpersoon in België voor deskundig advies met betrekking tot uw 24/7 werkplek is Stefan Poth. Stefan heeft ruime ervaring met het inrichten van meld- en controlekamers voor uiteenlopende toepassingen en werkplekergonomie in bedrijfskritische omgevingen. Omdat Stefan veel Benelux-ervaring heeft en de taal spreekt van Belgische opdrachtgevers (ook letterlijk), is hij de juiste man om onze Belgische vestiging te leiden.

Laten we praten
Bel met Stefan Poth: +32 3 315 04 39
E poth@creonbvba.be

Uitbreidingstraat 84
2600 Antwerpen
België

Omdat geen enkel project bij CREON hetzelfde is, maken we ons meubilair altijd projectmatig. Zo kunnen we bij de uitwerking van het ontwerp nog volop rekening houden met klantspecifieke eisen en wensen. Het definitieve ontwerp maken we dan ook altijd in nauw overleg met onze opdrachtgever en andere betrokkenen. Omdat dit veel persoonlijke aandacht vraagt, vinden we het belangrijk om dicht bij onze opdrachtgevers te zitten.

Met onze nieuwe BVBA en met Stefan, die wordt ondersteund door zijn collega’s in Nederland, zijn we nóg beter in staat om the perfect synergy internationaal lading te geven. In België gaan we ons daarbij voornamelijk richten op de segmenten Openbare orde & veiligheid, Transport (tram, luchthaven & trein), Industrie en Beveiliging & bewaking.